Print

GYERMEK FESTŐ ÉS FOTÓTÁBOR PERŐCSÉNYBEN

 

 

Gyermekek (6-14 évesek) részére festő és fotótábort rendezünk Perőcsényben 2013. augusztus 10-16 között (6 teljes napi oktatás).

Helyszín: a művelődési ház.

Foglalkozások naponta 9 órától 13-ig, valamint 15-től 18-ig.

 

Az oktatást vezeti: ESSIG KLÁRA festőművész, rajztanár és Csóka László festőművész

 

A rajzolás és festészet mellett tanítjuk a gyerekeket fotózni (ember, táj, természet és épületfotózás). Ezért az egyéni rajzeszközök mellett fényképezőgépet is hozzanak magukkal a résztvevők.

A fotózást tanítják: Fidel Ágota fotográfus és dr. Buglya Sándor operatőr, filmrendező.

 

A részvételi díj 1000,- forint/fő naponta (a teljes programra 6000,- forint/fő). Befizetés a helyszínen.

A tábort festő és technikai eszközök biztosításával támogatja a Perőcsényért Alapítvány.

 

Elsősorban perőcsényi, illetve környékbeli gyerekek részvételére számítunk, akiknél a szállás és a napi étkeztetés megoldott. Munkanapokon szerény egységáron lehetőség van a község konyhájáról ebéd  megrendelésére is.

 

Augusztus 14-én szerdán Porubszki Attila irányításával kiránduláson veszünk részt, amelyen a természetfotózást, motívumkeresést gyakoroljuk. Ehhez arra a napra kiránduló öltözet, kényelmes cipő szükséges. Szívesen vesszük kísérő szülő részvételét is.

 

A tábor után a Perőcsényi 7-végén kiállítjuk a legszebb festményeket, valamint a kiállítás megnyitója keretében levetítjük a tábor ideje alatt készült legjobb fotókat.

 

A jelentkezéseket 2013. augusztus 3-ig kérjük a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. E-mail címre továbbítani. A jelentkezéshez szükségesek a résztvevő adatai (név, életkor, hova, hányadik osztályba jár, különleges készségek, képességek), a szülők elérhetősége (lakcím, telefon, E-mail). Milyen felszereléssel rendelkezik (digitális fényképezőgép márkája, típusa; vízfestékfesték, festőkészlet, ecsetek, rajztábla). Ajánlatos koszolható „munkaruhában” megjelenni, saját szappant és törülközőt hozni.